Autobedrijf Wemmenhove Private Lease

Rijden in een nieuwe auto voor een vast laag bedrag per maand! Bij Autobedrijf Wemmenhove in Zuidwolde kunt u ook terecht voor de beste leasecontracten voor Peugeot, Citroën en vele andere merken.

Private Lease wordt steeds populairder. Steeds meer rijders gaan van bezit naar gebruik. Wij van Autobedrijf Wemmenhove nemen u graag alles uit handen.

BEKIJK ONZE MODELLEN

Rijden in een nieuwe auto voor een vast laag bedrag per maand! Dat kan met Merkspecialisten Private Lease. Via de PCA Merkspecialisten vereniging bieden wij u de beste private lease deals voor Peugeot, Citroën en alle andere merken auto’s in de omgeving Zuidwolde. Zo rijdt u al in een Citroën C1 vanaf € 199,- !

Waarom Private Lease

Veel autobezitters weten niet wat ze maandelijks kwijt zijn aan de eigen auto. De aanschaf, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en afschrijving zijn flinke kostenposten. Bij PCA Merkspecialisten private lease betaalt u een vast bedrag per maand. Daar zit alles in, u weet precies waar u aan toe bent. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een gevulde brandstoftank.

 

Private lease

Voordelen Private Lease

✔  U hoeft geen geld te lenen om een auto te kopen

✔  U betaalt een vast scherp bedrag per maand (12 tot 60 maanden, naar keuze)

✔  U bent altijd allrisk verzekerd, incl. pechhulp

✔  U heeft geen fiscale bijtelling

 

Merkspecialisten Private Lease – Altijd de beste prijs

Autobedrijf Wemmenhove ontzorgt. Simpel en eenvoudig. U zoekt de auto uit die perfect bij uw situatie past en wij handelen alles verder voor u af. Na goedkeuring staat de auto binnen geringe tijd voor u klaar bij ons, uw PCA Merkspecialist. Is de leaseauto toe aan onderhoud of bv. de bandenwissel? Dan ontvangt u automatisch een oproep van ons. Bij Autobedrijf Wemmenhove in Zuidwolde rijdt u snel en veilig in de leaseauto van uw keuze tegen een super scherp maandtarief.

BEKIJK SNEL ONS HUIDIGE PRIVATE LEASE AANBOD

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×