Busje huren Zuidwolde

Een verhuiswagen of bus huren in Zuidwolde!

Ga je verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren en ben je op zoek naar een goedkope bus of verhuiswagen? Dan kun je bij Autohopper autoverhuur in Zuidwolde een busje huren voor een scherpe prijs. Wij hebben een breed aanbod aan bestelbussen in onze huurvloot. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m³ (bijv. Peugeot Partner of Citroën Berlingo) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m³ (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). Daarnaast mag je in al onze bussen gewoon met een B-rijbewijs rijden, lekker handig toch? Op zoek naar partij voor bushuur? Kom gezellig langs!

Op zoek naar het goedkoop huren van een bestelbusje? Kies voor Autohopper Zuidwolde!

Het huren van een busje hoeft bij Autohopper in Zuidwolde niet duur te zijn. Een bestelbus huren is namelijk iets waar iedereen van moet genieten. Zo kun je ons kleinste busje huren voor een dag, vanaf 64. Goedkoop busje huren? Neem contact met ons op.

Bekijk ons aanbod van bussen

9 persoons bus huren? Bij Autohopper Zuidwolde staat hij klaar!

Ga je met het voetbalteam om reis? Of ga je stappen met je vrienden? Bij Autohopper Zuidwolde is het mogelijk om een personenbus te huren. 6, 8 of 9 personen; wij hebben er altijd één klaarstaan. Personenbusje huren doe je bij ons.

Goedkope zakelijke lease bij Autohopper Zuidwolde.

Vind je een bestelbus te duur in de aanschaf? Dan is zakelijk leasen een uitkomst voor jouw bedrijf. Rij weg in de goedkoopste bestelbussen met verschillende groottes. Zo hebben wij een bus met 3m³ en zelfs bakwagens met 20m³. Neem contact met ons op via 0528-371227 wanneer jij flexibel een busje wil leasen of meer informatie wil ontvangen over het zakelijke leasen bij Autohopper.

Verhuisbusje huren of een bakwagen huren?

Bij Autohopper Zuidwolde is het mogelijk om een verhuisbus te huren en een bakwagen. De bakwagen is 20 m³ en is het meest geschikt voor grote ladingen. Beide varianten zijn geschikt als verhuiswagen. Het is daarbij ook mogelijk om verschillende verhuiswagens tegelijkertijd te huren om in één keer over te kunnen. Busje huren voor het verhuizen? Kom naar Meppelerweg 3 in Zuidwolde.

Huur bij ons een busje voor de vakantie!

Wil jij een busje huren voor de vakantie? Ga jij binnenkort op vakantie met het hele gezin en is je eigen auto te klein? Kom langs bij Autohopper Zuidwolde. Zo kun je een vakantie busje huren voor 6 of 9 personen.

Kan ik bij jullie een bus huren met laadklep?

Natuurlijk! Onze bakwagens hebben een laadklep om het tillen van zware spullen makkelijker te maken.

kan ik ook een rolstoel bus huren bij Autohopper Zuidwolde

Helaas hebben wij geen rolstoel bus om te verhuren.

Kun je bij Autohopper Zuidwolde een bestelauto huren?

Ja! Bij ons kun je terecht voor verschillende groottes bestelauto’s. Bekijk ons aanbod om te ontdekken welke jij kan huren.

Ik wil graag een VIP busje huren, kan dat bij jullie?

Ja! Neem contact met ons op om jouw VIP bus te reserveren.

Ik wil graag een klein busje huren, kan dat bij jullie?

Bij Autohopper Zuidwolde is het zeker mogelijk om een klein busje te huren. Bekijk ons aanbod en reserveer jouw favoriet!

Wat kost een busje huren bij Autohopper Zuidwolde?

Dat kan van elkaar verschillen. Wij hebben verschillende busjes, zoals verhuiswagens en vrachtwagens, die jij kunt huren. Benieuwd naar welke? Bekijk dan ons aanbod!

Kan ik een auto leasen zonder BKR?

Ja, dit kan wanneer je voor private lease kiest. Wij zijn namelijk een autoverhuurder en geen leasemaatschappij. Hierdoor hebben wij geen BKR-registratie plicht. Zo kun jij makkelijk een bestelbus leasen zonder dat je jouw kredietwaardigheid kwijt raakt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×