Auto huren Zuidwolde

Goedkoop auto huren doe je bij Autohopper Zuidwolde!

Ruime keuze aan auto’s, heldere voorwaarden en goedkope autoverhuur. Dat is wat je vindt bij Autohopper Zuidwolde. Rij weg in een compacte auto, zoals de Kia Picanto of een Peugeot 208. Op zoek naar een goedkope huurauto van Autohopper? Neem contact met ons op!

Auto huren zonder kleine lettertjes bij Autohopper autoverhuur Zuidwolde!

Weekendje weg met de auto? Bij Autohopper houden we niet van addertjes onder het gras en gaan wij voor heldere voorwaarden en scherpe prijzen. Een goedkope huurauto vind je dan ook bij ons. Rij weg in compacte klasse, zoals een Kia Picanto, of huur een ruime station met genoeg ruimte voor het gezin. Wil jij een auto huren? Ga naar Autohopper Autoverhuur Zuidwolde.

Naast een auto huren, is het ook mogelijk verschillende bestelbussen en verhuiswagens te huren. Kom naar ons autoverhuur bedrijf en rij weg in een auto die bij je past.

Bekijk ons aanbod van huurauto’s

Bij Autohopper Zuidwolde vind je de goedkoopste lease auto!

Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het voordelig om te kiezen voor een goedkope lease auto. Goedkoop auto leasen is vooral een uitkomst voor particulieren wanneer een auto te duur is in de aanschaf. Rij bijvoorbeeld weg in een compacte Kia Picanto of kies voor een prachtige Renault Megane. Voor de zakelijke markt is een zakelijke lease auto een oplossing om personeel mobiel te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor shortlease. Zakelijke shortlease kent verschillende voordelen: een maandelijks opzegbaar contract, geen BKR-registratie van toepassing en een leasecontract voor minder dan twee jaar.

Auto huren met een lange termijn? Het kan bij Autohopper Zuidwolde!

Wil jij een auto huren voor een maand of voor een andere termijn? Dit kan bij Autohopper autoverhuur in Zuidwolde. Ga je op vakantie? Heb je meerdere afspraken staan? Of wil je gewoon even in een andere auto rijden? Neem contact met ons op via 0528-371227.

Wil je voor de vakantie een auto huren?

Ga jij binnenkort op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje of een ander Europees land? Huur een vakantieauto bij Autohopper in Zuidwolde! Het is bij ons mogelijk om een auto te huren om naar het buitenland te rijden.

Wil je een auto huren voor de wintersport?

Bij Autohopper Zuidwolde is het mogelijk om een auto te huren voor de wintersport. Kies uit verschillende auto’s die allemaal geschikt zijn om veilig door de bergen te rijden. Huur bijvoorbeeld een ruime auto, zoals een Kia Xceed, of een SUV, zoals de Volkswagen T-Cross. Gladheid op de weg? Je kan ook een auto huren met winterbanden.

Kan ik een auto met trekhaak huren?

Natuurlijk! Bij ons kun je allerlei accessoires bijboeken, waaronder dakkoffers, winterbanden, kinderzitjes en meer.

Mag ik met een huurauto naar het buitenland?

Je mag een auto huren en naar het buitenland. In principe kun je naar alle West-Europese landen rijden die op de groene kaart staan.

Kun je bij Autohopper een auto huren met onbeperkte kilometers?

Een auto huren met onbeperkte kilometers is helaas niet volledig mogelijk bij Autohopper. Wel krijg je de eerste honderd kilometer vrij.

Hou oud moet ik zijn om een auto te huren?

Bij ons kan iedereen met een rijbewijs probleemloos een auto huren. Zelfs als je 19 jaar bent kun je een auto huren. Daarbij is het niet mogelijk om je eigen risico te verlagen als je jonger bent dan 21 jaar.

Ik wil graag een auto die niet op benzine rijdt, is dit mogelijk?

Bij Autohopper Zuidwolde kun je ook een elektrische auto huren. Een milieubewuste keuze om op je bestemming aan te komen.

Mag ik ook met mijn pinpas een auto huren?

Je kan bij ons een auto huren zonder creditcard. We zien het liefst een pinpas.

Ik wil een auto huren zonder borg, is dit mogelijk?

Nee, bij ons moet altijd borg betaald worden. De borg staat gelijk aan je eigen risico en dit kan verlaagd worden. Hiervoor moet je wel ouder zijn dan 21 jaar.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×