Onderhoud & reparaties

Voor onderhoud, reparatie én APK's aan uw auto, bent u bij de PCA Wemmenhove aan het juiste adres!

Hetzelfde geldt voor schadeherstel en autoverhuur, en dat allemaal tegen duidelijke prijzen. Dus geen verrassingen, maar klare taal!

In onze no-nonsense werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs.

Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht.

Wij zijn in het bezit zijn van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s, met als specialisatie Peugeot en Citroën.
Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt.

 

 

Goedkopere onderdelen

Wanneer u na de garantieperiode goedkopere onderdelen wenst te gebruiken, dan willen wij u graag over deze mogelijkheden informeren en u hierover adviseren.

Gratis APK?

Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.

Bent u in het bezit van een PCA PLUS pas? Dan heeft u namelijk altijd recht op een gratis APK in combinatie met – ongeacht – welke onderhoudsbeurt!

Andere merken?

Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel voor alle merken uitstekend bij ons terecht. Onze monteurs worden namelijk niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor er een breed kennisniveau aanwezig is.

Alle werkzaamheden in onze werkplaats vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

Uiteraard is een leenauto en leenfiets bij ons beschikbaar.

Om al deze andere merken goed te kunnen behandelen zijn we een samenwerking aangegaan met BOSCH, o.a mede door de speciale De Guttman tester, en onze nieuwe Bosch KTS tester, kunnen we eigenlijk alles van uw auto resetten, uitlezen en programmeren

Onze manier van werken wordt in het land goed gewaardeerd.  Dit blijkt o.a uit het feit dat Bovag ons heeft uitgeroepen tot Bovag Klasse 1 Autobedrijf, iets waarvoor op dit moment nog niet zo veel andere autobedrijven in aanmerking zijn gekomen.

Wemmenhove: dan weet je dat het goed zit!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×