NexDrive

Autobedrijf Wemmenhove | Nexdrive gecertificeerd

Autobedrijf Wemmenhove | Specialisaties

Omdat de markt verandert, bewegen wij mee en willen wij als Autobedrijf Wemmenhove graag klaar zijn voor de toekomst! Dit doen wij onder andere door ons te specialiseren. Zo zijn wij al PCA Merkspecialist in Peugeot & Citroen en zijn wij nu ook met NexDrive gecertificeerd specialist in het onderhouden en repareren van elektrische en hybride voertuigen!

Autobedrijf Wemmenhove is aangesloten bij het concept NexDrive. Het concept waarmee wij klaar zijn voor de toekomst. Met de juiste tools, kennis, onderdelen en ondersteuning kunt u als vaste klant of als nieuwe klant bij ons ook terecht voor onderhoud en service aan uw hybride of elektrische voertuig.

Wanneer u uw auto bij een NexDrive servicepunt voor onderhoud of reparatie brengt, behoudt uw auto dan ook de fabrieksgarantie. Ook ondersteunt NexDrive alle speciaal opgeleide monteurs met de juiste gereedschappen en materialen. Ze beschikken dus over alle benodigdheden om uw elektrische of hybride auto optimaal te onderhouden.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op of maak direct een afspraak.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×