Schade? Zo geregeld!

Iedereen kan bij ons terecht voor grote en kleine schades. We hebben alle kennis en apparatuur in huis! We zijn gespecialiseerd in spoedreparaties, onze werkplaats is hiervoor speciaal ingericht, zodat u veilig en zo snel mogelijk weer de weg op kunt.

Dit zijn veelal de kleine reparaties, voor grotere schades hebben we natuurlijk een leenauto klaar staan. We regelen het! Van A tot Z! Voor alle lease- en verzekeringsmaatschappijen kunnen we de schades afhandelen. Simpel en eenvoudig, dat scheelt een hoop gedoe…

Ruitreparatie

Laat ook de voorruit van uw auto regelmatig controleren op een sterretje. De kou buiten en de verwarming in uw auto kunnen zorgen voor scheuren in uw ruit die makkelijk voorkomen kunnen worden. Een putje of een sterretje in uw voorruit is natuurlijk altijd vervelend. Bent u vanaf WA-extra verzekerd, dan is de reparatie geheel gratis. Vervanging is in veel gevallen ook geheel kosteloos. Vraag even naar de voorwaarden bij uw verzekeraar!

Schade door eigen schuld?

Schade door eigen schuld? WA verzekerd? We mogen voor alle verzekeringsmaatschappijen de schade herstellen. Indien u een eigen risico heeft nemen wij die over. Heeft u volgens de polis geen recht op vervangend vervoer? Dan regelen wij dit voor u, GRATIS!  Tevens kunnen wij voor u de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij regelen, zo heeft u er geen omkijken naar!

 

Autoverzekering

Koopt u een tweedehands auto bij ons dan kunt u hier heel gunstig een nieuwe autoverzekering afsluiten. Bij ons krijgt u altijd een gunstige aanschafwaarderegeling. Met een aanschafwaarderegeling ontvangt u bij total loss het aankoopbedrag van uw auto terug van de verzekeraar. Dit geldt alleen als u een beperkt casco of een volledig casco dekking hebt. We adviseren u graag over alle voordelen!

 

Altijd welkom!

Mocht uw verzekering aangeven waar u heen zou moeten, dan mag u dat zelf bepalen! U kunt dus altijd bij ons terecht.

Uiteraard hebben wij een vervangende auto voor u. Dus voor schade en ruitschade bent u van harte welkom.

 

Nog vragen? Ons team staat klaar om u te helpen. We zorgen ervoor dat u altijd mobiel blijft, ook bij schade!

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×