Verbouwing werkplaats

Onze werkplaats ondergaat op dit moment een ware metamorfose. Rond de zomer zullen de werkzaamheden zijn afgerond. De tijdelijk ingerichte werkplaats op ons terrein is tijdens de verbouwing gewoon open!

 

Weinig hinder

Tijdens de verbouwing is uw auto welkom in een ander pand op ons terrein! Reparatie en onderhoud worden gewoon uitgevoerd zoals u van ons gewend bent.

 

Campers en bedrijfswagens

De werkplaats wordt fors uitgebreid naar totaal zes bruggen. Twee daarvan zijn extra breed en hoog en geschikt om campers en bedrijfswagens te onderhouden en te keuren.

 

3D BOSCH uitlijnapparaat

Voor het optimaal uitlijnen van uw auto wordt een speciale hoek ingericht. Uitlijnen voorkomt bandenslijtage en zorgt voor een optimale wegligging en stuurgedrag.

 

EV en hybride voertuigen

Ook richten we ons natuurlijk op het nieuwe rijden! Ons team heeft alle certificaten om uw elektrische of hybride auto te onderhouden en te repareren. Hiervoor richten we een aparte corner in.

 

Diagnose-afdeling

Op onze aparte diagnose-afdeling kunt u terecht met alle diagnosestoringen. Met onze speciale apparatuur kunnen we iedere storing haarfijn uitlezen en verhelpen.

 

Zonnepanelen

De totaal 120 zonnepanelen op het dak zorgen voor een optimaal gebruik van onze elektriciteit. We gaan met onze tijd mee en beschikken straks zelfs over vloerverwarming in de werkplaats!

 

Klaar voor de toekomst

Verwacht wordt dat de verbouwing rond de zomer gereed is. Met al deze aanpassingen zijn we klaar voor de toekomst. We houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen van de bouw.

 

Team staat klaar

Ons team staat te popelen om u straks te begroeten in onze hypermoderne nieuwe werkplaats. Ook voor campers en bedrijfswagens! Voor nu helpen ze u graag in onze tijdelijke ruimte elders op ons terrein!

 

Wilt u een afspraak maken of bent u nieuwsgierig naar de vorderingen van de bouw? Kom dan gewoon even langs. U bent altijd welkom!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×