Voordelig en veilig

Voordelig

Omdat wij niet afhankelijk zijn van de eisen van een importeur zoals de kleur van de vloer, de huisstijl, de leeftijd kunnen wij ons geld daar gebruiken waar u als klant dit het meest kan dienen.

Onze gebouwen zijn dus geen glazen paleizen, maar gewoon no-nonsense gebouwen zonder overdadige opsmuk.

Besparen doen wij echter niet op kwaliteit van het geleverde werk en de kwaliteit van de klantenbehandeling. Als klant bent u simpelweg diegene die bepaalt en dat willen we graag respecteren.

Goedkopere onderdelen?

Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de fabrieksgarantie valt, is het soms financieel beter om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Deze goedkopere onderdelen voldoen absoluut aan de eisen van de fabrikant en mogen dus gewoon gemonteerd worden!

Onze werkplaatsreceptie informeert u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag over wat het beste is in uw situatie!

Gratis APK?

Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend. Heeft u een  Wemmenhove-PCA klantenpas, de zogenaamde PCA PLUS PAS, dan is uw APK zelfs gratis bij elk  type onderhoudsbeurt!

Veilig

In onze moderne werkplaats wordt u geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs.  Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur, zie ook “ons bedrijf”.  Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Wij zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s en zijn gespecialiseerd in de merken Peugeot en Citroën.

 

Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft.

Ook de alternatieve goedkopere delen voldoen uiteraard aan de eisen van de fabrikant en zijn dus veilig!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×