Uw Citroën specialist in Hoogeveen voor onderhoud en apk

Dé onderhoud specialist voor uw Citroën in Hoogeveen!

Autobedrijf Wemmenhove is als PCA dealer gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en is door de PCA aangesteld voor de regio Hoogeveen, Zuidwolde en Hollandscheveld.

Elk PCA lid is gespecialiseerd in Citroën en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook Autobedrijf Wemmenhove.

Het PCA dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Citroën, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud & reparatiesgarantiefinancieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud voor uw Citroën

PCA dealer en merkspecialist voor Citroën, Autobedrijf Wemmenhove is een vertrouwd adres in de regio Hoogeveen voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Citroën. De monteurs van de PCA dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Citroën en laten zich zeer geregeld bijscholen bij de Citroën importeur! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK voor alle merken, dus u bent met elk automerk van harte welkom!

Gewoon aankomen is het allerbeste!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0528 371 227 info@wemmenhoveautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0528 371 227

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×